Vuorovaikutus ikkunan kanssa

Kun Tyylikäs kansi-ikkuna on asennettu ja kiinnitetty puhelimeen, kansi on suljettava, jotta älykkään ikkunatoiminnon voi aktivoida. Kun älykäs ikkunatoiminto on aktiivinen, puhelimen näyttö kutistetaan sopimaan kannen ikkunaan. Tämä ikkuna on samanlainen kuin puhelimen näytön miniversio, jota voi käyttää samalla tavalla. Voit esimerkiksi siirtyä ikkunanäytössä sipaisemalla tai napauttamalla

Sipaiseminen

Ill acc wss60 swiping
  • Tarkastele lisäohjelmia ja muita toimintoja.

Napauttaminen

Ill acc wss60 tapping
  • Avaa tai valitse kohde.