Näyttö sammuu, kun suljen kannen

• Avaa näyttö painamalla virtapainiketta. Jos näyttö ei aukea, kun painat virtapainiketta, varmista, että olet valinnut oikean kansityypin. Jos haluat pitää näytön päällä, kun suljet kannen, voit määrittää tämän joko valitessasi kansityyppiä tai avaamalla Tyylikäs kansi -sovelluksen.

Lisää

Kannen valitseminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Kannen valinta.
      2. Napauta Tyylikäs touch-kansi > OK.
      3. Napauta Avaa ja ota sitten toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla kohdan Näyttö poissa käytöstä, kun kansi on suljettu liukusäädintä.

Note

Jos olet jo valinnut tyylikkään touch-kannen, ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä etsimällä ja napauttamalla Tyylikäs kansi > Näyttö poissa käytöstä, kun kansi on suljettu.