account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Näyttö sammuu, kun suljen kotelon kannen

    • Varmista, että olet valinnut oikean kotelotyypin.

      Lisää

      Kannen valitseminen

      1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
      2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Kannen valinta.
      3. Napauta Style Cover Touch.
      4. Jos haluat sulkea valintaikkunan, valitse Peruuta. Jos haluat määrittää näytön kirkkauden kannen ollessa suljettuna, valitse Avaa.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero