account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Näyttö on liian tumma, kun suljen kotelon kannen

    • Suurenna näytön kirkkautta kannen ollessa suljettuna.

      Lisää

      Näytön kirkkauden lisääminen, kun kansi on suljettuna

      1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
      2. Etsi ja napauta Tyylikäs kansi > Kirkkaus lisääntyy, kun kansi on suljettu.
      3. Valitse asetus.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero