Style Cover Window: käyttäminen kosteissa ja pölyisissä olosuhteissa

Style Cover Window on vesitiivis IP-luokitusten IPX5 ja IPX8 mukaisesti alla olevassa taulukossa kuvatulla tavalla.

Nämä määrätyt IP-luokitukset tarkoittavat, että Style Cover Window on suojattu matalapaineisesta vesihöyrystä koituvilta vaikutuksilta sekä makeaan veteen (ei meriveteen) upottamiselta 30 minuutin ajan aina 1,5 metrin syvyyteen asti.

Vaikka Style Cover Window on vesitiivis, sitä ei kannata altistaa tarpeettomasti vedelle eikä kosteille ympäristöille, joiden lämpötilat ovat äärimmäisen korkeita tai matalia ja kosteus korkea.

Style Cover Window on pidettävä poissa kuumasta vedestä, suolavedestä (esimerkiksi lähdevedestä, kloorivedestä ja merivedestä) ja muunlaisesta sitä mahdollisesti vahingoittavasta vedestä. Style Cover Window ei saa myöskään altistua nestemäisille kemikaaleille, kuten puhdistusaineille, alkoholille ja muille hankaaville nesteille, kuten mehuille, etikalle tai ketsupille. Jos Style Cover Window joutuu kosketuksiin suolaveden kanssa, huuhtele se makealla vedellä.

Jos Style Cover Window kastuu, varmista, että se on täysin kuivunut, ennen kuin käytät sitä seuraavan kerran. Jos Style Cover Window ei ole kuivunut kokonaan, se ei ehkä reagoi ikkunan napautukseen tai esimerkiksi tiedonsiirto tai soittaminen ei toimi kunnolla.

Kun Style Cover Window kiinnitetään Xperia™-laitteeseen tai irrotetaan siitä, toimenpidettä ei saa tehdä liiallista voimaa käyttämällä tai toimimalla muutoin kuin tässä käyttöoppaassa kuvatulla tavalla.

Puhdista Style Cover Window kauttaaltaan pehmeällä, kuivalla kankaalla geelikiinnityslevyä lukuun ottamatta. Jos haluat estää värin haalistumisen, älä pyyhi lisävarustetta alkoholilla, tinnerillä, bentseenillä tai muulla puhdistusaineella.

Style Cover Window ei saa altistua tarpeettomasti pölylle, hiekalle tai mudalle.

Jos lisävarusteen Style Cover Window etukannen ja Xperia™-laitteen väliin pääsee hiekkaa, mutaa tai pölyä, pyyhi se pois pehmeällä kankaalla. Muussa tapauksessa Xperia™-laite ja Style Cover Window saattavat naarmuuntua.

Väri saattaa haalistua tai muuttua hankauksen, hikoilun ja suolavedelle altistumisen seurauksena. Huomioi tämä, jos Style Cover Window on käytössä esimerkiksi vaatekankaiden ja muiden vastaavien materiaalien lähellä.

Note

Nämä kosteita ja pölyisiä olosuhteita koskevat ohjeet on tarkoitettu vain lisävarusteelle Style Cover Window. Xperia™-laitteella saattaa olla omat ohjeensa ja rajoituksensa kosteissa ja pölyisissä olosuhteissa käyttöä varten. Muista tarkistaa myös ne, ennen kuin altistat laitteen tällaisille olosuhteille.

Takuu ei kata vaurioita ja vikoja, jotka johtuvat lisävarusteen Style Cover Window väärinkäytöstä tai virhekäytöstä (mukaan lukien käyttö ympäristöissä, joissa asianmukaiset IP-luokitusrajoitukset ylittyvät). Jos sinulla on lisäkysymyksiä lisävarusteen käytöstä, pyydä apua asiakaspalvelusta. Lisätietoja vesitiiviydestä on artikkelissa, jossa käsitellään vesi- ja pölysuojausta.

IP (Ingress Protection) -luokitus

Style Cover Window on saanut IEC-standardin 60529 mukaisen IP-luokituksen, mikä tarkoittaa sitä, että se on läpäissyt sertifioidut testit, joissa mitattiin sen pöly- ja vesitiiviys. Kaksinumeroisen IP-luokituksen ensimmäinen numero tarkoittaa suojaustasoa kiinteitä kappaleita, mukaan lukien pölyä, vastaan. Toinen numero ilmoittaa, miten vedenpitävä laite on.

Kiinteiden kappaleiden ja pölyn kestävyys Vesitiiviys
    IP0X. Ei erityisesti suojaa IPX0. Ei erityisesti suojaa
    IP1X. Suojaa kiinteiltä kappaleilta, joiden halkaisija on yli 50 mm IPX1. Suojaa vesipisaroilta
    IP2X. Suojaa kiinteiltä kappaleilta, joiden halkaisija on yli 12,5 mm IPX2. Suojaa vesipisaroilta kallistettuna enintään 15 astetta normaaliasennosta
    IP3X. Suojaa kiinteiltä kappaleilta, joiden halkaisija on yli 2,5 mm IPX3. Suojaa vesisuihkeelta
    IP4X. Suojaa kiinteiltä kappaleilta, joiden halkaisija on yli 1 mm IPX4. Suojaa vesiroiskeilta
    IP5X. Suojattu pölyltä; rajoitettu läpäisy (ei haitallisia kertymiä) IPX5. Suojattu vesisuihkeelta vähintään 3 minuuttia
    IP6X. Pölytiivis IPX6. Suojattu kovalta vesisuihkeelta vähintään 3 minuuttia
      IPX7. Suojattu upotuksen vaikutuksilta jopa 1 metriin asti 30 minuutin ajan
      IPX8. Suojattu jatkuvan upotuksen vaikutuksilta yli 1 metrin syvyyksissä. Laitevalmistaja määrittää tarkat ehdot laitekohtaisesti.