Aloitusnäyttö

Kun tyylikäs kansi on liitettynä ja älykäs ikkunatoiminto on aktiivinen, aloitusnäyttö tulee näkyviin ikkunaan. Tämä aloitusnäyttö on päänäyttö, josta siirrytään muihin näyttöihin tekemään erinäisiä toimia. Se on samankaltainen kuin puhelimesi aloitusnäyttö. Tässä voit esimerkiksi tarkastella vastaamattomia puheluja tai lukemattomia tekstiviestejä koskevia ilmoituksia ja ottaa kuvia.