Lisäohjelmat

Arrow left Style-suojakotelo SCR26 – tuen yleiskatsaus

Lisäohjelmat ovat pieniä sovelluksia, joita voit käyttää suoraan ikkunanäytöstä. Ne toimivat myös pikakomentoina. Esimerkiksi Kalenteri-lisäohjelman avulla näet kalenterin perustiedot suoraan ikkunanäytössä. Lisäohjelmia voi ladata lisää Google Play™ -palvelusta.

Lisäohjelman lisääminen ikkunanäyttöön

1. Voit aktivoida ikkunanäytön painamalla virtanäppäintä Key and power k90 lyhyesti.
    2. Sipaise oikealle niin, että Icn sony and lockscreen add pane tulee näkyviin, ja napauta sitä sitten. Saat kehotteen avata kannen, jotta voit lisätä lisäohjelman suoraan puhelimessasi.
    3. Avaa näytön lukitus tarvittaessa antamalla puhelimesi PIN-koodi, näyttölukkokuvio tai salasana.
    4. Etsi lisäohjelma, jonka haluat lisätä, ja napauta sitä.

Note

Kuvaketta Icn sony and lockscreen add pane napautettaessa näkyviin tulevat kohteet ovat käytettävissä oletusarvoisesti, eikä niitä voi muuttaa.

Lisäohjelman siirtäminen ikkunanäytössä

1. Voit aktivoida ikkunanäytön painamalla virtanäppäintä Key and power k90 lyhyesti.
    2. Kosketa lisäohjelmaa, jonka haluat siirtää (pitkä painallus), ja vedä se uuteen paikkaan.

Lisäohjelman poistaminen ikkunanäytöstä

1. Voit aktivoida ikkunanäytön painamalla virtanäppäintä Key and power k90 lyhyesti.
    2. Kosketa poistettavaa lisäohjelmaa (pitkä painallus) ja vedä se sitten kohtaan Icn app tray delete.

Note

Näytössä olevat kamerakuvake ja musiikkisoitin on asetettu siihen tarkoituksella, eikä niitä voi poistaa.