Hälytys

Voit tarkastella aktivoitua hälytystä aloitusnäytössä tyylikkään kannen ikkunasta. Jos haluat asettaa herätyksen, sinun on ensin käytettävä älypuhelinta eli avattava kansi tai irrotettava se.

Hälytyksen asettaminen

1. Avaa lisävarusteen etukansi, jotta voit käyttää puhelimesi aloitusnäyttöä suoraan.
    2. Napauta puhelimen aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi Herätyskello ja napauta sitä.
    4. Napauta Key gesture add.
    5. Napauta Aika ja säädä aika selaamalla ylös ja alas.
    6. Napauta Aseta.
    7. Voit halutessasi muokata muita herätysasetuksia.
    8. Napauta Valmis. Hälytys näkyy nyt aloitusnäytössä tyylikkään kannen ikkunasta.

Aktivoituneen hälytyksen torkuttaminen

• Napauta kohtaa Torkutus, kun se tulee näkyviin ikkunanäyttöön.

Aktivoituneen hälytyksen kytkeminen pois

• Vedä ikkunanäytössä kohtaa Icn stat notify alarm oikealle.

Torkutetun herätyksen kytkeminen pois

1. Avaa tyylikäs kansi.
    2. Avaa ilmoituspaneeli vetämällä tilariviä alaspäin puhelimen aloitusnäytössä ja napauta sitten Icn stat notify alarm.