Saapuvien puhelujen hallinta

Kun älypuhelimeesi saapuu puhelu, voit katsoa tyylikkään kannen ikkunasta, kuka soittaja on. Voit sitten hyväksyä tai hylätä puhelun ikkunanäytöstä.

Saapuvaan puheluun vastaaminen

• Vastaa saapuvaan puheluun sipaisemalla vasemmalta oikealle ikkunanäytössä.

Saapuvan puhelun hylkääminen

• Liu'uta oikealta vasemmalle ikkunanäytössä.

Videopuheluun vastaaminen

Kun videopuhelu saapuu tyylikkään kannen ollessa kiinnitettynä, saat kehotteen avata kannen, jotta puhelimen etukamera voidaan käynnistää.

Videopuheluun vastaaminen

• Avaa tyylikkään kannen ikkunan suojus ja katso puhelimesi etukameraan.