account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Sivutunnistus ei toimi, kun kotelo on kiinnitetty

    • Kytke Käytä näytön sisäreunassa -toiminto päälle, jos haluat käyttää sivutunnistusta kotelon kanssa.

      Käytä näytön sisäreunassa: käyttöönotto

      1. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Lisäasetukset > Sivutunnistus > Määritä kosketuskohta.
      2. Valitse Manuaalinen ja ota toiminto käyttöön napauttamalla kohdan Käytä näytön sisäreunassa kytkintä.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero