Jotkin sovellukset eivät toimi oikein

Arrow left Tyylikäs käännettävä kansi SCR54 Xperia XA -puhelimelle – tuen yleiskatsaus

Jos Xperia™ XA -laitteen Style Cover Flip SCR54 -etukansi on taitettu Xperia™-laitteesi taakse, laitteen kompassi ei ehkä toimi oikein. Tämä saattaa haitata karttasovellusten ja muiden navigointisovellusten toimintaa.

Kun käytät kompassia hyödyntäviä sovelluksia, varmista, että läppäkantta ei taiteta laitteen taakse.

Taitettu läppäkansi