Kauko-ohjaimen käyttäminen

Kauko-ohjaimen yleiskatsaus

Kauko-ohjaimen kuva

1 Äänenvoimakkuuden suurentaminen
    2 Keskipainike
    3 Äänenvoimakkuuden pienentäminen
    4 Mikrofoni

Äänenvoimakkuuden säätäminen

1. Voit suurentaa äänenvoimakkuutta äänenvoimakkuuden suurennuspainikkeella.
    2. Voit pientään äänenvoimakkuutta äänenvoimakkuuden pienennyspainikkeella.

Note

Jos olet yhdistänyt iOS-laitteen, voit hallita äänenvoimakkuutta suoraan iOS-laitteella. Kauko-ohjaimen äänenvoimakkuuspainikkeet ovat yhteensopivia vain Android™-laitteiden kanssa.

Puheluun vastaaminen tai puhelun hylkääminen

1. Jos haluat vastata puheluun, paina keskipainiketta. Kun haluat lopettaa puhelun, paina sitä uudelleen.
    2. Jos haluat hylätä puhelun, paina keskipainiketta sekunnin ajan.

Kappaleen ohittaminen tai keskeyttäminen

1. Jos haluat keskeyttää kappaleen kuunnellessasi musiikkia, paina keskipainiketta. Voit jatkaa toistoa painamalla sitä uudelleen.
    2. Jos haluat siirtyä seuraavaan kappaleeseen, paina keskipainiketta kaksi kertaa.
    3. Jos haluat aloittaa toistettavan kappaleen uudelleen alusta, paina keskipainiketta kolme kertaa. Jos haluat palata edelliseen kappaleeseen, paina keskipainiketta uudelleen kolme kertaa.

Äänihaun ja äänitoimintojen käyttö

• Paina keskipainiketta pitkään ja anna sitten Googlelle tai Sirille haluamasi äänikomento.