SBH54 -kuulokkeiden käyttö musiikin kuuntelemiseen

Kun SBH54 -kuulokkeet on yhdistetty Android™-laitteeseen, voit toistaa laitteen musiikkia kuulokkeiden avulla. Kuulokkeita voi käyttää myös itsenäisenä FM-radiona. Ennen musiikin kuuntelun aloittamista on valittava musiikkilähde.

Musiikin kuunteleminen

1. Avaa musiikkisoitinsovellus Bluetooth®-laitteessasi ja valitse kappale, jota haluat kuunnella.
    2. Kytke SBH54 päälle.
    3. Avaa valikko painamalla Icn sony key back.
    4. Valitse Icn sony music mode painamalla Icn sony key forward tai Icn sony key rewind.
    5. Toista kappale painamalla Icn sony key play pause.

Siirtyminen kappaleesta toiseen

• Paina näppäintä Icn sony key forward tai Icn sony key rewind.

Musiikkikappaleen pikakelaus eteen- tai taaksepäin

• Pikakelaa eteen- tai taaksepäin pitämällä Icn sony key forward- tai Icn sony key rewind-näppäintä painettuna, kunnes saavutat haluamasi kohdan.

FM-radion kuunteleminen

1. Varmista, että SBH54 -laitteen kuulokkeet on kytketty.
    2. Kytke SBH54 -laitteesi päälle.
    3. Avaa valikko painamalla Icn sony key back.
    4. Valitse Icn sony fm radio painamalla Icn sony key forward tai Icn sony key rewind.
    5. Paina Icn sony key play pause.

Radiokanavan taajuuden hakeminen

• Pidä Icn sony key forward tai Icn sony key rewind painettuna FM-radion kuuntelun aikana.

Radiotaajuuden vaihtaminen manuaalisesti

• Kun kuuntelet FM-radiota, voit nostaa tai laskea taajuutta 100 kHz:n välein painamalla Icn sony key forward tai Icn sony key rewind.

Radiokanavan tallentaminen

1. Pidä Icn sony key forward ja Icn sony key rewind painettuna samanaikaisesti FM-radion kuuntelun aikana.
    2. Valitse haluamasi kanava painamalla Icn sony key forward tai Icn sony key rewind ja paina sitten Icn sony key play pause.

Tallennetun radiokanavan kuunteleminen

1. Pidä Icn sony key play pause painettuna FM-radion kuuntelun aikana.
    2. Valitse tallennettu radiokanava painamalla Icn sony key forward tai Icn sony key rewind.
    3. Pidä Icn sony key play pause painettuna.