Teksti puheeksi -toiminnon käyttäminen

Voit valita, että SBH54 lukee Android™-laitteen ilmoituksiin liittyvät tapahtumatiedot ääneen. Voit kuunnella esimerkiksi sähköposti- tai tekstiviestejä tai kalenterimuistutuksia. Jos tapahtumatiedoissa on tekstiä, se näkyy kuulokkeiden näytöllä samalla, kun se luetaan ääneen. Teksti puheeksi -toiminnon käyttö edellyttää, että se on otettu käyttöön SBH54-sovelluksen avulla.

Note

Teksti puheeksi -toiminto ei tue kaikkia kieliä. Jos haluat käyttää muuta kuin jotakin oletuskielistä, sinun on ladattava kyseisen kielen tuettu puheohjelma ja tekstistä puheeksi -ääni.

Teksti puheeksi -toiminto -toiminnon ottaminen käyttöön

1. Etsi Android™-laitteen sovellusten päänäytöstä SBH54 > Icn sony key menu > Asetukset ja napauta sitä.
    2. Napauta Ilmoitusten vastaanotto > Teksti puheeksi -toiminto ja valitse sitten Teksti puheeksi -ohjelma.