Kuulokkeiden asetusten palauttaminen

Jos SBH54-kuulokkeet alkavat toimia odottamattomalla tavalla, voit nollata niiden asetukset. Kaikki paritettujen laitteiden tiedot poistetaan, jos SBH54 nollataan.

SBH54-asetusten nollaaminen

1. Avaa valikko painamalla Icn sony key back.
    2. Valitse Icn sony acc menu settings painamalla Icn sony key forward tai Icn sony key rewind ja paina sitten Icn sony key play pause.
    3. Valitse Icn sony factory reset painamalla Icn sony key forward tai Icn sony key rewind ja paina sitten Icn sony key play pause.
    4. Valitse Icn sony checkmark painamalla Icn sony key forward tai Icn sony key rewind ja paina sitten Icn sony key play pause.

Tip

Voit nollata asetukset myös pitämällä näppäintä Icn sony key power on off painettuna 15 sekuntia, kun SBH54 on sammutettuna.