Henkilökohtaisten tietojen piilottaminen

Ottamalla tietosuojatoiminnon käyttöön voit piilottaa saapuvien tai soitettavien puhelujen numero- ja nimitiedot näkyvistä SBH54-laitteessa. Toiminnon ollessa käytössä kuulokkeiden näytössä näkyy vain saapuvan tai soitettavan puhelun ja tapahtumailmoitusten kuvake.

Tietosuojatoiminnon ottaminen käyttöön

1. Etsi SBH54 > Icn sony key menu > Asetukset -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.
    2. Napauta Tietosuoja ja vedä sitten kohdan Pois käytöstä liukusäätimet päälle.