Toimintojen yleiskuvaus

SBH54 Stereo Bluetooth® Headset -kuulokkeet helpottavat musiikin kuuntelua, kun olet liikkeellä. Voit käyttää niitä Android™-laitteiden (kuten älypuhelimien tai tablettien) ja muiden kuin Android-laitteiden (kuten älypuhelimien tai musiikkisoittimien) kanssa, jotka ovat Bluetooth®-yhteensopivia. Kun SBH54 ja yhteensopiva laite yhdistetään laitepariksi, voit tehdä seuraavia toimia kuulokkeilla:

• Voit käsitellä saapuvia puheluja esimerkiksi vastaamalla niihin tai hylkäämällä ne.
    • Voit suoratoistaa musiikkia musiikkilaitteista.
    • Voit soittaa suoraan SBH54-puhelulokista*.
    • Voit tarkastella tapahtumailmoituksia esimerkiksi teksti- ja sähköpostiviesteistä, kalenterin tapahtumamuistutuksista ja sosiaalisten verkostopalvelujen päivityksistä*.
    • Voit kuunnella tapahtumailmoituksia puhuttuina*.
    • Voit tehdä perustoimintoja, kuten tarkistaa kellonajan.

SBH54 toimii myös erillisenä FM-radiona, kun se kytketään langallisiin kuulokkeisiin (jotka toimivat antennina).

*Nämä toiminnot edellyttävät Android™-laitetta, jotka tukevat kyseisiä toimintoja, kuten puhelujen käsittelyjä ja viestitoimintoja. Lisäksi Android™-laitteessa on oltava SBH54-sovellus asennettuna.