Puheluiden soittaminen ja niihin vastaaminen kuulokkeiden avulla

Varoitus:
    Älä käytä kuulokkeita puheluihin ajaessasi. Emme suosittele tätä turvallisuussyistä. Onnettomuuksien välttämiseksi emme suosittele kuulokkeiden käyttöä ajaessasi, juostessasi tai pyöräillessäsi.

Jos haluat käyttää näitä toimintoja (esimerkiksi puhelu), sinun täytyy ladata Android- tai iOS-laitteeseesi isäntäsovellus, joka tukee niitä.

Tip

Jos käytät kuulokkeita, joissa ei ole mikrofonia, voit käyttää sen sijaan kuulokemikrofonin mikrofonia puheluiden yhteydessä.

Puheluun vastaaminen

• Kun kuulet saapuvan puhelun hälytysäänen, paina Icn acc rmy multi function key-painiketta lyhyesti.

Puhelun lopettaminen

• Paina puhelun aikana Icn acc rmy multi function key-painiketta lyhyesti.

Puhelun hylkääminen

• Kun kuulet saapuvan puhelun hälytysäänen, Icn acc rmy multi function key-painiketta sekunnin ajan.

Toiseen puheluun vastaaminen

• Jos kuulet kaksi piippausta kesken puhelun, sinulle on toinen puhelu. Jos haluat asettaa ensimmäisen puhelun pitoon ja vastata toiseen puheluun, paina Icn acc rmy multi function key-painiketta lyhyesti.

Tip

Voit myös siirtyä puhelusta toiseen nopeasti kaksoisnapauttamalla Icn acc rmy multi function key.

Toisen puhelun hylkääminen

• Jos kuulet kaksi piippausta kesken puhelun, sinulle on toinen puhelu. Jos haluat hylätä toisen puhelun, paina Icn acc rmy multi function key-kohtaa sekunnin ajan.

Mikrofonin mykistäminen puhelun aikana

• Paina Icn acc rmy multi function key-painiketta noin sekunnin ajan. Kuulet piippauksia. Voit poistaa mikrofonin mykistyksen painamalla Icn acc rmy multi function key-painiketta uudelleen sekunnin ajan, kunnes kuulet piippauksia.