Laitteen yleiskuvaus

Kuulokkeiden yleiskuvaus edestä ja takaa

1

Kuulokeliitäntä

Liitä langalliset kuulokkeet 3,5 mm:n liitäntään.

2

Mikrofoni

Soita puheluita tai ota ääniavustajatoiminto käyttöön.

3

Äänenvoimakkuuspainike Icn key renoir vol up

Suurenna äänenvoimakkuutta painamalla tätä.

4

Äänenvoimakkuuspainike Icn key renoir vol down

Pienennä äänenvoimakkuutta painamalla tätä.

5

Monitoimipainike Icn acc rmy multi function key

Painamalla tätä lyhyesti voit suorittaa seuraavia toimintoja:
    • Voit vastata saapuvaan puheluun tai lopettaa käynnissä olevan puhelun.
    • Voit toistaa kappaleen tai pysäyttää toiston.
    Painamalla tätä sekunnin ajan voit suorittaa seuraavia toimintoja:
    • Voit hylätä saapuvan puhelun.
    • Voit tehdä haun äänikomennolla avustajatoiminnon tai Sirin avulla.
    • Voit mykistää mikrofonin puhelun aikana.
    Painamalla tätä seitsemän sekunnin ajan voit suorittaa seuraavia toimintoja:
    • Voit siirtyä yhdistämistilaan.
    Napauttamalla tätä painiketta nopeasti kahdesti voit suorittaa seuraavan toiminnon:
    • voit siirtyä seuraavaan tai edelliseen kappaleeseen.
    Napauttamalla tätä painiketta nopeasti kolmesti voit suorittaa seuraavan toiminnon:
    • voit siirtyä edelliseen kappaleeseen.
    6

NFC-tunnistusalue

Jos haluat käyttää NFC:tä, kosketa toista NFC-laitetta tällä kohdalla.

7

Hihnan reikä

Tähän voit liittää kuulokehihnan, jos et halua käyttää paitapidikettä.

8

Merkkivalo

Merkkivalo ilmaisee akun varaustasoa seuraavasti:
    • Vihreä: akussa on virtaa vähintään 85 %.
    • Oranssi: akun varaustaso on 15–85 %.
    • Punainen: akun varaustaso on 15 % tai vähemmän.
    Merkkivalon vilkkumisnopeus ilmaisee tilaa:
    • Merkkivalo vilkkuu hitaasti, kun kuulokkeet on yhdistetty, kun ne ovat lepotilassa tai kun käynnissä on puhelu.
    • Merkkivalo vilkkuu nopeasti, kun niitä yhdistetään toiseen laitteeseen tai kun sinulle on uusi puhelu.

Virtapainike Icn sony key power on off

Voit kytkeä virran liu’uttamalla tämän ylös.

Voit sammuttaa virran liu’uttamalla tämän alas.

Laturin ja USB Type-C™ -kaapelin portti

Kytke USB Type-C -kaapeli, kun haluat ladata akun.

Pidike

Kiinnitä kuulokkeet paitaasi tällä.