account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.
    Xperia-ohjelmistopäivitys Taustakuva miehestä, jolla on kädessään Xperia-älypuhelin.

Päivitä Xperia™-laitteesi

Kun päivität Xperia™-laitteeseesi uusimman ohjelmiston, se toimii nopeammin ja sujuvammin. Se on myös nopein ja helpoin tapa ratkaista mahdollisia suorituskykyongelmia.

Anna Xperia™-laitteesi IMEI-numero

Jos haluat tarkistaa nykyisen ohjelmistoversion, päivitykset ja tulevat ohjelmistojulkaisut, anna laitteesi IMEI-numero.

IMEI ei ole kelvollinen Tietoja ei ole valitettavasti tällä hetkellä saatavilla. Yritä uudelleen myöhemmin.
    IMEI ei ole kelvollinen Tietoja ei ole valitettavasti tällä hetkellä saatavilla. Yritä uudelleen myöhemmin.

Saatavilla on uusi ohjelmistopäivitys!

Laitteesi  on ajan tasalla!

Versio:

Lue julkaisutiedot

Jos haluat päivittää Xperia™-laitteesi, valitse Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Ohjelmiston päivitys. Noudata sitten näytön ohjeita. Voit päivittää myös tietokoneen ja Xperia™ Companionin avulla.

Ota huomioon, että kaikki oma sisältösi, esimerkiksi kuvat ja yhteystiedot, ovat edelleen käytettävissä ohjelmistopäivityksen jälkeen.

Huomautus! Jos laitteessasi ei ole vähintään 500 Mt vapaata sisäistä muistia, uusia ohjelmistoja ei näytetä eikä niitä voi asentaa.

Omat Android™-tiedot

on julkaistu laitteelle .

Uutta Android™-versiota ei ole tällä hetkellä suunnitteilla laitteelle .

Onneksi olkoon! julkaistaan laitteelle .

Tarkka julkaisupäivämäärä voi vaihdella eri maissa.

Kun uusi Android™-versio on saatavilla ja asennettavissa, saat siitä ilmoituksen laitteessasi.

Huomautus! Jos laitteessasi ei ole vähintään 500 Mt vapaata sisäistä muistia, et saa ilmoitusta, kun uusi ohjelmisto on saatavilla.

Nämä ovat ainoat tiedot Sony Mobilelta liittyen versioon .

Saatavilla on uusi ohjelmistopäivitys!

Laitteesi  on ajan tasalla!

Versio:

Lue julkaisutiedot

Jos haluat päivittää Xperia™-laitteesi, valitse Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Ohjelmiston päivitys. Noudata sitten näytön ohjeita. Voit päivittää myös tietokoneen ja Xperia™ Companionin avulla.

Ota huomioon, että kaikki oma sisältösi, esimerkiksi kuvat ja yhteystiedot, ovat edelleen käytettävissä ohjelmistopäivityksen jälkeen.

Huomautus! Jos laitteessasi ei ole vähintään 500 Mt vapaata sisäistä muistia, uusia ohjelmistoja ei näytetä eikä niitä voi asentaa.

Omat Android™-tiedot

on julkaistu laitteelle .

Uutta Android™-versiota ei ole tällä hetkellä suunnitteilla laitteelle .

Ohjelmistopäivitysten saatavuus riippuu maasta ja/tai operaattorista.

Jos ja kun uusi Android™-versio on saatavilla ja asennettavissa, saat siitä ilmoituksen laitteessasi.

Nämä ovat ainoat tiedot Sony Mobilelta liittyen versioon .