Tapahtumailmoitusten lukeminen

Monet asentamasi SmartWatch 2 -sovellukset lähettävät ilmoituksia, joita voit lukea SmartWatch 2 :lla. Kun saat ilmoituksen, SmartWatch 2 värisee ja näet ilmoituksen näytöllä. Jos SmartWatch 2 ei ole yhteydessä Android™-laitteeseen, näet vain ennen yhteyden katkaisemista saapuneet ilmoitukset. Saat lisätietoja kohdasta SmartWatch 2:n määrittäminen .

Voit vastaanottaa Android™-laitteesta SmartWatch 2 :n näytölle ilmoituksia seuraavista:

• vastaamattomat puhelut
    • tekstiviestit
    • sähköpostit
    • yhteisöpalveluiden päivitykset (esimerkiksi Facebook™ ja Twitter™)
    • kalenterin tapahtumamuistutukset
    • Gmail-ilmoitukset.

Note

Jotkin sovellukset, esimerkiksi Facebook™, edellyttävät, että kirjaudut ensin palveluun Android™-laitteesi SmartWatch 2 -sovelluksessa.

Tapahtumailmoituksen näyttäminen

• Kun saat ilmoituksen, napauta ilmoituskuvaketta aloitusnäytössä.