account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Kosketusnäytön käyttö

    Napauttaminen

    Ill sony accca tapping
    • Avaa tai valitse kohde.
    • Valitse valintaruutu tai asetus tai poista sen valinta.

    Pitkä painallus

    Ill sony accca touchingandholding
    • Avaa kohdekohtainen valikko.

    Pyyhkäiseminen

    Ill sony accca swiping
    • Siirry ylös- tai alaspäin luettelossa pyyhkäisemällä.
    • Siirry esimerkiksi aloitusnäytön ruudusta toiseen pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    FindCreated with Sketch.
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero