SmartWatch 2:n päivittäminen

Arrow left SmartWatch 2 SW2 – tuen yleiskatsaus

Kun päivität SmartWatch 2 :een uusimman ohjelmistoversion, takaat sen parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja saat käyttöösi uusimmat parannukset.

Smart Connect -sovelluksen päivittäminen Android™-laitteella

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Smart Connect ja napauta sitten Icn sony key and menu > Sovellustiedot.
    3. Napauta Icn sony key and menu > Päivitysten etsiminen.
    4. Jos saatavilla on päivitys, toimi näytön ohjeiden mukaisesti.

Note

Jos haluat minimoida datatiedonsiirron kustannukset, varmista, että Android™-laitteesi on yhteydessä Wi-Fi®-verkkoon.

SmartWatch 2 -sovelluksen päivittäminen Android™-laitteella

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Play Store ja napauta sitä.
    3. Etsi asennettujen sovellusten luettelosta SmartWatch 2 ja napauta sitä.
    4. Jos saatavilla on päivitys, toimi näytön ohjeiden mukaisesti.

Note

Jos haluat minimoida datatiedonsiirron kustannukset, varmista, että Android™-laitteesi on yhteydessä Wi-Fi®-verkkoon.