account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Tila ja ilmoitukset

    Arrow left SmartWatch 2 SW2 – tuen yleiskatsaus

    Tilariviltä näet, mitä SmartWatch 2:ssa tapahtuu. Siltä näet esimerkiksi ilmoituskuvakkeet, akun tilan ja yhteystilan.

    Tila- ja ilmoituskuvakkeet

    SmartWatch 2 :n näytössä käytetään seuraavia tila- ja ilmoituskuvakkeita
    Icn sony stat sys battery 60

    Akun tila

    Icn sony stat sys battery charge anim3

    Akkua ladataan.

    Icn sony accca bt white

    Bluetooth® on käytössä SmartWatch 2 ja on yhteydessä Android™-laitteeseesi.

    Icn sony accca bt grey

    Bluetooth® on käytössä, mutta SmartWatch 2 ei ole yhteydessä Android™-laitteeseesi.

    Icn sony accca notification

    Uudet ilmoitukset

    Ill sony accca scrcounter

    Aloitusnäytön ruudun ilmaisin


    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!