SmartWatch 2:n määrittäminen

Nopein tapa SmartWatch 2:n käytön aloittamiseen on sen yhdistäminen Android™-laitteeseesi NFC:llä. Jos Android™-laitteesi ei tue NFC:tä, voit yhdistää sen Bluetooth®-yhteydellä Android™-laitteesi asetuksista.

NFC:n määrittäminen

Määrittäminen NFC:n avulla

Ill sony pair nfc accca

Note

Jos haluat välttää datatiedonsiirron kustannuksia, varmista, että Android™-laitteesi on yhteydessä Wi-Fi®-verkkoon.

1. Android™-laite: Varmista, että NFC-toiminto on käytössä ja että näyttö on päällä ja lukitsematta.
    2. SmartWatch 2: Käynnistä SmartWatch 2 painamalla Icn sony key and power k90-painiketta pitkään.
    3. Aseta Android™-laite SmartWatch 2:n takakannen päälle siten, että laitteiden NFC-tunnistusalueet koskevat toisiaan. Jos sinulla on jo päivitetty Smart Connect™ -sovellus, laitteesi siirtyy automaattisesti vaiheeseen 6.
    4. Android™-laite: Asenna tai päivitä Smart Connect -sovellus Google Play™ -sovelluskaupasta näytön ohjeiden mukaisesti.
    5. Muodosta yhteys asettamalla Android™-laite SmartWatch 2:n takakannen päälle siten, että laitteiden NFC-tunnistusalueet koskevat toisiaan.
    6. Android™-laite: Asenna SmartWatch 2 -sovellus Google Play™ -sovelluskaupasta näytön ohjeiden mukaisesti. SmartWatch 2 käynnistyy tämän jälkeen automaattisesti uudelleen ja viimeistelee määrityksen.

Määrittäminen Bluetooth®-yhteydellä

Jos Android™-laitteesi ei tue NFC:tä, voit yhdistää sen Bluetooth®-yhteydellä Android™-laitteesi asetuksista.

Määrittäminen Bluetooth®-yhteyden avulla

Note

Jos haluat välttää datatiedonsiirron kustannuksia, varmista, että Android™-laitteesi on yhteydessä Wi-Fi®-verkkoon.

1. Android™-laite: Varmista, että Android™-laitteeseesi on asennettu Smart Connect -sovellus. Se on saatavilla Google Play™ -sovelluskaupasta.
    2. Android™-laite: Varmista, että Bluetooth®-toiminto on käytössä.
    3. SmartWatch 2: Käynnistä SmartWatch 2 painamalla Icn sony key and power k90-painiketta pitkään.
    4. Android™-laite: Hae Bluetooth®-laitteita ja valitse sitten laiteluettelosta (johon pääset valitsemalla Asetukset > Bluetooth) SmartWatch 2.
    5. Android™-laite: Asenna SmartWatch 2 -sovellus Google Play™ -sovelluskaupasta näytön ohjeiden mukaisesti. SmartWatch 2 käynnistyy tämän jälkeen automaattisesti uudelleen ja viimeistelee määrityksen.

Toimintojen lisääminen SmartWatch 2 :een

Voit asentaa SmartWatch 2 :een lisäsovelluksia, joilla saat käyttöösi lisää toimintoja. SmartWatch 2 :lla voit esimerkiksi hallita Android™-laitteesi musiikkisoitinta.

Sovelluksen asentaminen Android™-laitteella

1. Vedä tilariviä alaspäin ja napauta sitten SmartWatch 2.
    2. Valitse sovellus luettelosta. Jos haluat etsiä sovellusta, jota ei ole luettelossa, napauta Hae sovelluksia ja toimi sitten näytön ohjeiden mukaisesti.
    3. Kun Google Play™ aukeaa, napauta asenna.
    4. Asenna sovellus näytön ohjeiden mukaisesti. Kun asennus on valmis, näet sovelluksen kuvakkeen SmartWatch 2:n näytössä.

Tip

Jotkin sovellukset vaativat lisäasennustoimia Android™-laitteesi SmartWatch 2 -sovelluksella.