Näyttölukon määrittäminen

Voit lukita SmartWatch 2 :n näytön PIN-koodilla.

On erittäin tärkeää, että muistat PIN-koodisi. Jos annat PIN-koodin väärin useita kertoja, sinun täytyy palauttaa SmartWatch 2 :n oletusasetukset ohjeiden mukaisesti. Tässä yhteydessä kaikki SmartWatch 2 :n tiedot poistetaan.

Näyttölukon PIN-koodin luominen

1. Etsi aloitusnäytöstä Icn sony 13accca settings ja napauta sitä.
    2. Etsi ja napauta Suojaus > Kiinnitä ja napauta sitten Icn sony 13accca checkmark.
    3. Anna nelinumeroinen PIN-koodi ja napauta sitten Icn sony 13accca next.
    4. Vahvista nelinumeroinen PIN-koodi ja napauta sitten Icn sony 13accca next.

Näyttölukon PIN-koodin poistaminen käytöstä

1. Etsi aloitusnäytöstä Icn sony 13accca settings ja napauta sitä.
    2. Etsi ja napauta Suojaus > Ei mitään.
    3. Anna PIN-koodi ja napauta sitten .