Musiikki

Arrow left SmartWatch 2 SW2 – tuen yleiskatsaus

Kun olet asentanut SmartWatch 2 :n Musiikki-sovelluksen, voit hallita eri Android™-laitteiden musiikkisoitinsovelluksia SmartWatch 2 :lla. Saat lisätietoja kohdasta SmartWatch 2:n määrittäminen .

Kappaleen toistaminen

1. Etsi SmartWatch 2 :n aloitusnäytöstä Icn sony 13accca music ja napauta sitä.
    2. Napauta Icn sony 13accca music play.

Äänenvoimakkuuden säätäminen

• Kun musiikki soi, napauta Icn sony 13accca volumeup tai Icn sony 13accca volumedown.

Siirtyminen kappaleesta toiseen

• Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle.