Aloitusnäyttö

Arrow left SmartWatch 2 SW2 – tuen yleiskatsaus

Aloitusnäytöstä löydät kaikki SmartWatch 2:n sovellukset. Voit järjestää aloitusnäytön sovelluskuvakkeet joko aakkosjärjestykseen tai käytön mukaan (käytetyimmästä vähiten käytettyyn).

Aloitusnäyttöön siirtyminen

• Paina Icn sony key and home.

Aloitusnäytön selaaminen

• Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle.

Sovelluksen avaaminen aloitusnäytöstä

• Etsi sovellus pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten sovellusta.

Note

Kun SmartWatch 2 ei ole yhteydessä Android™-laitteeseen, jotkin sovellukset eivät ole käytettävissä. Niiden kuvakkeet näytetään harmaina.

Aloitusnäytön sovellusten järjestäminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony key and menu.
    2. Valitse asetus.