Päivämäärä ja aika

Arrow left SmartWatch 2 SW2 – tuen yleiskatsaus

SmartWatch 2 synkronoi päivämäärän ja kellonajan automaattisesti Android™-laitteestasi, mutta voit määrittää ne myös manuaalisesti.

Päivämäärän ja kellonajan määrittäminen manuaalisesti

1. Etsi aloitusnäytöstä Icn sony 13accca settings ja napauta sitä.
    2. Etsi ja napauta Päivämäärä ja aika > Määritä päivämäärä ja aika.
    3. Poista Laitteen synkronointi -valintaruudun valinta, jos se on valittu.
    4. Napauta Määritä päivämäärä tai Määritä kellonaika.
    5. Muokkaa päivämäärää ja kellonaikaa pyyhkäisemällä ylös- tai alaspäin.
    6. Napauta Icn sony 13accca checkmark.