Lataaminen

Arrow left SmartWatch 2 SW2 – tuen yleiskatsaus

Ennen kuin käytät SmartWatch 2 -laitettasi ensimmäisen kerran, sinun on ladattava sitä noin 30 minuuttia. Suosittelemme Sonyn latureiden ja USB-kaapeleiden käyttöä.

SmartWatch 2:n lataaminen

Ill sony accca charging
    1. Kytke USB-kaapelin toinen pää laturiin tai tietokoneen USB-porttiin.
    2. Kytke kaapelin toinen pää SmartWatch 2:n Micro USB -porttiin.

Note

Joillain markkina-alueilla laitteen mukana ei toimiteta laturia.