Soittaminen

Kun käytät langatonta Bluetooth®-kuulokemikrofonia, voit hoitaa puhelut helposti SmartWatch 2 -laitteesi avulla. Jos haluat soittaa puheluita SmartWatch 2 -laitteellasi, sinun täytyy asentaa SmartWatch 2 :n puhelusovellus. Saat lisätietoja kohdasta SmartWatch 2:n määrittäminen .

Voit soittaa puhelun SmartWatch 2:lla valitsemalla puhelinnumeron manuaalisesti, napauttamalla yhteystietoihin tai suosikkeihin tallennettua numeroa tai napauttamalla puhelinnumeroa puhelulokissa.

Puhelun soittaminen valitsemalla numero

1. Etsi aloitusnäytöstä Icn sony 13accca phone ja napauta sitä.
    2. Napauta Icn sony 13accca dialer.
    3. Anna vastaanottajan numero ja napauta Icn sony 13accca dial answer.

Puhelun soittaminen yhteystiedoista

1. Etsi aloitusnäytöstä Icn sony 13accca phone ja napauta sitä.
    2. Napauta Icn sony 13accca phonebook.
    3. Napauta haluamasi yhteystiedon nimen ensimmäistä kirjainta.
    4. Etsi haluamasi yhteystieto ja napauta sitä.
    5. Napauta Icn sony 13accca dial answer.

Puheluiden vastaanottaminen

Puheluun vastaaminen

• Napauta Icn sony 13accca dial answer.

Note

Vastaustoiminto näytetään SmartWatch 2 :ssa vain, kun se on yhdistetty Sony Android™ -laitteeseen. Jos sinulla on käytössä jonkun muun kuin Sonyn valmistama Android™-laite, voit vastata puhelimeen kuulokemikrofonilla tai Android™-laitteella.

Puhelun hylkääminen

• Napauta Icn sony 13accca decline.

Android™-laitteen mykistäminen, kun saat puhelun

• Napauta Icn sony 13accca mute.

Note

Voit mykistää pelkästään Bluetooth®-kuulokemikrofonin soittoäänen napauttamalla Android™-laitteesi mykistyspainiketta.

Puhelun hylkääminen valmiilla viestillä

1. Kun saat puhelun, napauta Hylkää viestillä.
    2. Valitse haluamasi valmis viesti ja napauta sitten Icn sony 13accca messaging text.

Meneillään olevat puhelut

Kuulokkeen äänenvoimakkuuden säätäminen puhelun aikana

• Napauta Icn sony 13accca volumeup tai Icn sony 13accca volumedown.

Puhelulokin käyttäminen

Puhelulokista Icn sony 13accca calllog voit tarkistaa vastaamattomat, soitetut ja vastatut puhelut. Sieltä voit myös soittaa näihin numeroihin suoraan.

Puhelulokikuvakkeet

Icn sony 13accca missedcall Vastaamaton puhelu
    Icn sony 13accca receivedcall Vastattu puhelu
    Icn sony 13accca dialedcall Soitettu puhelu

Puhelulokin tarkastelu

1. Etsi aloitusnäytöstä Icn sony 13accca phone ja napauta sitä.
    2. Napauta Icn sony 13accca calllog.

Puhelulokissa olevaan numeroon soittaminen

1. Etsi aloitusnäytöstä Icn sony 13accca phone ja napauta sitä.
    2. Napauta Icn sony 13accca calllog ja valitse sitten numero, johon haluat soittaa.
    3. Napauta Icn sony key and menu > Icn sony 13accca dial answer.