Perusasetukset

Arrow left SmartWatch 2 SW2 – tuen yleiskatsaus

Voit tarkastella ja muokata asetuksia suoraan SmartWatch 2:n asetusvalikossa.

Asetusvalikon avaaminen

• Etsi aloitusnäytöstä Icn sony 13accca settings ja napauta sitä.

Näytön kirkkauden säätäminen

1. Etsi aloitusnäytöstä Icn sony 13accca settings ja napauta sitä.
    2. Etsi ja napauta Näyttö > Kirkkaus.
    3. Säädä kirkkautta vetämällä liukusäädintä.

Tip

Jos haluat säästää akkuvirtaa, määritä kirkkaus pienemmäksi.

Värinätilan käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

1. Etsi aloitusnäytöstä Icn sony 13accca settings ja napauta sitä.
    2. Etsi Värinä ja napauta sitä.
    3. Ota värinätila käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla liukusäädintä.