account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    SmartWatch 2 -laitteen akku tyhjenee nopeasti

    Arrow left SmartWatch 2 SW2 – tuen yleiskatsaus
    • Säädä näytön kirkkautta.

      Lisätietoja

      Näytön kirkkauden säätäminen
      1. Etsi ja napauta aloitusnäytössä Sony 13accca settings=1.
      2. Etsi ja napauta Näyttö > Kirkkaus.
      3. Säädä kirkkautta vetämällä liukusäädintä.
    • Muuta synkronointivälejä, esimerkiksi Facebook™-ilmoitusten tarkistusväliä.

    • Poista käyttämättömät lisäsovellukset.

    • Poista värinätila käytöstä.


      Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
      Kyllä Ei
      Palautteesi on arvokasta!
      Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
      Lähetä
      Kitios, arvostamme palautettasi!