Ei yhteyttä SmartWatch 2 -laitteen ja Android™-laitteen välillä

Arrow left SmartWatch 2 SW2 – tuen yleiskatsaus
    • Varmista, että SmartWatch 2 -laitteesi akku on ladattu ja että se on haluamasi Android™-laitteen läheisyydessä. Suositeltu enimmäisetäisyys on 10 metriä, eikä laitteiden välillä saa olla kiinteitä esteitä.

• Tarkista Android™-laitteesi Bluetooth®-asetukset ja palauta ne tarvittaessa. Yhdistä sitten SmartWatch 2 uudelleen Android™-laitteeseen.