Odottamaton toiminta

• Akku saattaa olla tyhjä. Jos akku on täysin tyhjentynyt, laitetta on ladattava jonkin aikaa, ennen kuin latauksen merkkivalot alkavat toimia. Lataa akkua vähintään 30 minuuttia ja kytke sitten laite päälle.

• Varmista, että Android™-laitteeseen on asennettu uusimmat Smart Connect- ja SmartWatch 2 -sovellukset.

SmartWatch 2 -sovellus ei näy sovelluksena Android™-laitteen Sovellukset-näytössä, vaan se käynnistyy automaattisesti, kun SmartWatch 2 yhdistetään Android™-laitteeseen.

Lisää

Smart Connect -sovelluksen päivittäminen Android™-laitteella
      1. Valitse aloitusnäytössä Sony home apptray normal=2.
      2. Valitse Smart Connect ja valitse sitten Sony key menu=1 > Sovelluksen tiedot.
      3. Valitse Sony key menu=1 > Tarkista päivitykset.
      4. Jos päivitys on saatavilla, noudata
        näyttöön tulevia ohjeita.

Huomaa: Voit välttää tiedonsiirtomaksut varmistamalla, että Android™-laite on yhdistetty Wi-Fi®-verkkoon.

SmartWatch 2 -sovelluksen päivittäminen Android™-laitteella

1. Valitse aloitusnäytössä Sony home apptray normal=2.
      2. Valitse Play-kauppa.
      3. Valitse asennettujen sovellusten luettelosta SmartWatch 2.
      4. Jos päivitys on saatavilla, noudata
        näyttöön tulevia ohjeita.

Huomaa: Voit välttää tiedonsiirtomaksut varmistamalla, että Android™-laite on yhdistetty Wi-Fi®-verkkoon.

• Pakota laite sammumaan ja käynnistä se sitten uudelleen.

Lisää

SmartWatch 2 -laitteen pakottaminen sammumaan

• Paina virtanäppäintäSony key and power k90=2 12 sekunnin ajan, kunnes SmartWatch 2 värisee ja sammuu.
    • Nollaa laite. Voit palauttaa SmartWatch 2 -laitteen tehdasasetukset. Tehdasasetusten palautus poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot SmartWatch 2 -laitteesta.

Lisää

Tehdasasetusten palauttaminen
      1. Valitse aloitusnäytössä Sony 13accca settings=1.
      2. Valitse Palauta SmartWatch.
      3. Vahvista valitsemalla Sony 13accca checkmark=1.