account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Odottamaton toiminta

    • Jos SmartTag ei toimi normaalisti, yritä poistaa SmartTag Smart Connect -sovelluksen laiteluettelosta ja määrittää se uudelleen.

      Lisätietoja

      SmartTagin poistaminen laiteluettelosta
      1. Etsi ja napauta laitteen sovellusnäytössä Smart Connect.
      2. Etsi ja napauta Laitteet.
      3. Napauta poistettavaa tunnistetta.
      4. Napauta Poista laite.

      Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
      Kyllä Ei
      Palautteesi on arvokasta!
      Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
      Lähetä
      Kitios, arvostamme palautettasi!
      Close Sulje
      Etsi tuotteesi
      Find
      Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero