SmartBand 2 -laitteen yhdistäminen uudelleen

Jos yhteys katkeaa, SmartBand 2 yrittää muodostaa yhteyden uudelleen automaattisesti. Jos automaattinen yhteyden uudelleenmuodostus epäonnistuu, voit pakottaa laitteen yrittämään yhteyden muodostamista iPhone-laitteen kanssa.

SmartBand 2:n pakottaminen muodostamaan yhteys uudelleen

• Paina SmartBand 2 -laitteen virtanäppäintä lyhyesti tai avaa iPhonen SmartBand 2 -sovellus ja napauta sen SmartBand 2 -haku -välilehdestä SmartBand 2.

Note

Jos iPhoneen yhdistämisessä on edelleen ongelmia, avaa SmartBand 2 -sovellus ja napauta SmartBand 2 -välilehden ohjepainiketta. Toimi sitten näytön ohjeiden mukaisesti.