SmartBand 2:n käytön valmistelu

SmartBand 2:n oikea toiminta edellyttää, että iPhoneesi on asennettu uusin SmartBand 2 -sovellus ja että olet yhdistänyt SmartBand 2:n ja iPhonesi Bluetooth®-laitepariksi.

SmartBand 2:n määrittäminen Bluetooth®-toiminnolla

1. Varmista, että SmartBand 2:n akku on täynnä ja että laite on päällä.
    2. Varmista iPhonessa, että olet käytössäsi on uusin SmartBand 2 -sovellus.
    3. Avaa SmartBand 2 iPhonessa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Note

SmartBand 2:n laiteohjelmisto on ehkä päivitettävä sen jälkeen, kun muodostat laiteparin iPhonen kanssa.

Tip

Jos aloitusnäyttö ei tule näkyviin, avaa SmartBand 2 -sovellus ja napauta sen SmartBand 2-välilehteä. Sieltä saat ohjeita laitteen yhdistämiseen.