Älä häiritse

Ottamalla Älä häiritse -toiminnon käyttöön voit estää ilmoitusten näyttämisen. Kun Älä häiritse -toiminto on käytössä, vain älykäs herätystoiminto on aktiivisena.

Älä häiritse -toiminnon ottaminen käyttöön

1. Avaa SmartBand 2 iPhonessa ja napauta sitten SmartBand 2.
    2. Napauta Ilmoitukset ja vedä sitten kohdan Älä häiritse liukusäädin Käytössä-asentoon.

Älä häiritse -toiminnon ajanjakson määrittäminen

1. Avaa SmartBand 2 iPhonessa ja napauta sitten SmartBand 2.
    2. Napauta Ilmoitukset ja vedä sitten kohdan Älä häiritse liukusäädin Käytössä-asentoon.
    3. Napauta Aloita ja valitse haluamasi tunti- ja minuuttilukemat.
    4. Napauta Lopeta ja valitse haluamasi tunti- ja minuuttilukemat.