Lifelog-sovelluksen käyttäminen

Arrow left SmartBand 2 – tuen yleiskatsaus

Lifelog-sovellus kirjaa fyysiset, sosiaaliset ja viihteelliset toimintasi. Voit esimerkiksi tarkkailla stressitasojasi ja palautumistasi ja katsoa, miten pitkään olet kävellyt tai juossut. Voit myös tarkistaa, mitä kuvia olet ottanut ja mitä musiikkia olet kuunnellut. Ennen kuin voit aloittaa Lifelog-sovelluksen käyttämisen, sinun on ladattava se Google Play™-palvelusta ja määritettävä sille tili.

Note

Tilastotiedot, jotka Lifelog luo fyysisestä toiminnastasi, kuten kävelty matka ja kalorimäärä, perustuvat annettuun pituus- ja painotietoon. Tulokset voivat vaihdella käyttäjäkohtaisesti. Muista myös, että tietojen synkronoiminen Android™-laitteessa olevaan Lifelog-sovellukseen edellyttää Internet-yhteyttä.

Note

Lifelog on tarkoitettu avuksi päivittäisten aktiviteettiesi, kuten tekemiesi harjoitusten, seuraamiseen. Ota kuitenkin huomioon, että älykkäät tuotteet eivät ole lääketieteellisiä laitteita eivätkä Lifelog-sovelluksen tiedot ole verrattavissa lääkärien suosituksiin ja neuvoihin.

Scr sony ellis lifelog overview

1Näytä Life Bookmark -kirjanmerkin yksityiskohtaiset tiedot
    2Näytä luettelo Lifelog-tiedoista, kuten askelmamärien vertailu muihin tietoihin
    3Näytä kaikki valitun päivän aikana kirjatut toimet
    4Näytä valikkovaihtoehdot
    5Näytä tiedot sovelluksen käytöstä
    6Näytä fyysisten aktiviteettien loki
    7Siirry koontinäkymästä karttanäkymään tai päinvastoin
    8Näytä kaikki päivän alusta alkaen kirjatut toimet
    9Toiminnan koontinäkymä

Tilin määrittäminen Lifelog-sovellusta varten

1. Etsi Android™-laitteen pääsovellusnäytöstä Lifelog ja napauta valintaa.
    2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita ja hyväksy ehdot.
    3. Luo uusi tili tai valitse aiemmin luotu tili.
    4. Luo Lifelog-tili noudattamalla näytön ohjeita.

Kirjautuminen Lifelog-sovellukseen

1. Etsi Android™-laitteen pääsovellusnäytöstä Lifelog ja napauta valintaa.
    2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita ja hyväksy ehdot.

Askelen pituuden säätäminen kävelemistä ja juoksemista varten

Lifelog-sovellus käyttää ottamiesi askelten määrää ja askelesi pituutta kävelemäsi tai juoksemasi matkan pituuden laskennassa. Oletuksena automaattisesti käytettävä askelen pituus perustuu sukupuoleesi ja pituuteesi. Jos sinusta tuntuu, että Lifelog-sovellus laskee matkat liian epätarkasti, voit säätää askelesi pituutta.

Askeleen pituuden säätäminen kävelemistä varten

1. Etsi Android™-laitteen pääsovellusnäytöstä Lifelog ja napauta valintaa.
    2. Napauta Icn sony key menu > Asetukset > Profiili.
    3. Etsi Askelpituus ja napauta sitä.
    4. Jos Automaattinen-valintaruudussa on valintamerkki, poista merkki, säädä asetusta selaamalla ylös- tai alaspäin ja napauta sitten MÄÄRITÄ.

Askeleen pituuden säätäminen juoksemista varten

1. Etsi Android™-laitteen pääsovellusnäytöstä Lifelog ja napauta valintaa.
    2. Napauta Icn sony key menu > Asetukset > Profiili.
    3. Etsi Juoksuaskeleen pituus ja napauta sitä.
    4. Jos Automaattinen-valintaruudussa on valintamerkki, poista merkki, säädä asetusta selaamalla ylös- tai alaspäin ja napauta sitten MÄÄRITÄ.

Toimintaruudun yleiskuvaus

Scr sony ellis act box

1Näytä aktiivisten kalorien määrä, jotka olet kuluttanut liikunnan aikana, ja passiivisten kalorien määrä, jotka olet kuluttanut muulloin kuin liikunnan aikana
    2Näytä nukkumiesi tuntien määrä ja tarkista unesi laatu kerättyjen tietojen perusteella
    3Näytä ottamiesi ja Lifelog-sovellukseen kirjaamiesi askelten määrä
    4Näytä kokonaisaika, jonka olet kuluttanut pyöräilemällä pidemmälle kuin vain muutaman askeleen
    5Näytä kokonaisaika, jonka olet kuluttanut kävellessäsi pidemmälle kuin vain muutaman askeleen
    6Näytä kokonaisaika, jonka olet kuluttanut kulkuvälineen kyydissä pidemmälle kuin vain muutaman askeleeen
    7Näytä Lifelog-sovellukseen kirjatut syke-, stressitaso- ja palautumistila-arvot
    8Näytä aika, jonka olet kuluttanut käyttäessäsi Google Play™ -palvelusta saatavia viestintäsovelluksia ja joitakin muita sovelluksia, kuten Sonyn puhelin- ja viestintäsovelluksia
    9Näytä kokonaisaika, jonka olet kuluttanut juostessasi suurella minuuttikohtaisella askelmäärällä pidemmälle kuin vain muutaman askeleen
    10Näytä, miten monta valokuvaa olet ottanut
    11Näytä kokonaisaika, jonka olet kuluttanut selaillessasi Google Play™ -palvelusta saatavilla sovelluksilla ja joillakin muilla Web-selaimilla
    12Näytä kokonaisaika, jonka olet kuluttanut lukiessasi kirjoja tai sarjakuvia Google Play™ -palvelusta saatavilla sovelluksilla ja joillakin muilla sovelluksilla
    13Näytä kokonaisaika, jonka olet kuluttanut pelatessasi pelejä Google Play™ -palvelusta saatavilla sovelluksilla
    14Näytä kokonaisaika, jonka olet kuluttanut katsellessasi elokuvia, TV-ohjelmia ja muuta videosisältöä Google Play™ -palvelusta saatavilla sovelluksilla ja joillakin muilla sovelluksilla
    15Määritä aktiviteetit näytettäviksi tai piilotettaviksi
    16Näytä aika, jonka olet kuluttanut kuunnellessasi musiikkia Google Play™ -palvelusta saatavilla sovelluksilla ja joillakin muilla sovelluksilla, kuten musiikkisovelluksella
    17Näytä kaikki kirjatut Life Bookmark -kirjanmerkit

Aktiivisuuden yleiskuvaus

Scr sony ellis act detail

1Näytä tiedot päivä-, viikko-, kuukausi- tai vuosinäkymässä
    2Näytä nykyinen aktiivisuus eri yksiköinä
    3Näytä aktiivisuuden määrä käyttämällä valittua yksikkötyyppiä
    4Näytä nykyinen tavoitetilasi
    5Tietoja aktiviteetistasi