Kauko-ohjain

Arrow left SmartBand 2 – tuen yleiskatsaus

Voit käyttää SmartBand 2 -laitetta yhdistetyn Android™-laitteen mediatoiston ja puhelimen hakutoiminnon ohjaamiseen. Voit valita ohjattavan sovelluksen SmartBand 2 -laitteella. Mediasovelluksen valitsemalla voit hallita Android™-laitteen mediatoistoa. Valitsemalla puhelimen hakusovelluksen voit määrittää Android™-laitteen soimaan äänekkäästi.

Note

SmartBand 2 -laitteen kolme merkkivaloa palavat sinisinä, kun laitetta käytetään kauko-ohjaimena.

Kauko-ohjaustoiminnon ottaminen käyttöön

1. Etsi SmartBand 2 > Icn sony key menu > Asetukset -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.
    2. Napauta Kauko-ohjaus ja vedä sitten kohdan Ei käytössä liukusäädin päälle.

Kauko-ohjaimella käytettävän sovelluksen valitseminen

1. Etsi SmartBand 2 > Icn sony key menu > Asetukset -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.
    2. Napauta Kauko-ohjaus ja vedä sitten kohdan Ei käytössä liukusäädin päälle.
    3. Napauta Käytettävä toiminto ja valitse haluamasi sovellus.

Android™-laitteen musiikkitoiston ohjaaminen SmartBand 2 -laitteesta

Ill sony ellis music control
    1. Varmista, että SmartBand 2 -laitteesi on yhdistetty Android™-laitteeseesi.
    2. Valitse musiikkisoitin sovellukseksi, jota voi ohjata SmartBand 2 -laitteestasi.
    3. Paina SmartBand 2 -laitteen virtanäppäintä lyhyesti.
    4. Aloita musiikkitiedoston toisto tai keskeytä toisto napauttamalla SmartBand 2 -laitetta kerran. Siirry seuraavaan musiikkitiedostoon napauttamalla kaksi kertaa. Siirry edelliseen musiikkitiedostoon napauttamalla kolme kertaa.
    5. Voit lopettaa kauko-ohjauksen painamalla virtanäppäintä tai odottamalla 10 sekuntia SmartBand 2 -laitetta napauttamatta, kunnes kolme sinistä merkkivaloa sammuvat.