SmartBand 2:n käyttäminen kosteissa ja pölyisissä olosuhteissa

Arrow left SmartBand 2 – tuen yleiskatsaus

SmartBand 2 on vedenpitävä ja suojattu pölyltä, joten sitä voi käyttää sateessa ja sen voi huuhtaista puhtaaksi vesihanan alla. Muista kuitenkin, että SmartBand 2:n suojaus toimii vain makeassa vedessä ja kloorivedessä enintään 3 metrin syvyydessä ja enintään 30 minuuttia. Huuhdo SmartBand 2 makealla hanavedellä ja kuivaa laite kokonaan uinnin jälkeen. SmartBand 2:n väärinkäyttö ja virheellinen käyttö mitätöivät takuun. Laitteen IP-luokitus (kotelointiluokka) on IP65/68. Saat lisätietoja vesi- ja pölysuojausta käsittelevästä kohdasta.

SmartBand 2:ssa on suojaton USB-portti. USB-portin on kuivuttava kokonaan, ennen kuin kaapelin voi liittää siihen latausta varten. Jos SmartBand 2 kastuu ja USB-portti kastuu samalla, kuivaa SmartBand 2 mikrokuituliinalla ja ravista laitetta useita kertoja USB-portti alaspäin käännettynä. Toista tämä, kunnes USB-portissa ei enää näy kosteutta.

Takuu ei kata vaurioita ja vikoja, jotka johtuvat SmartBand 2:n väärinkäytöstä tai Sony Mobilen ohjeistuksen vastaisesta käytöstä. Saat lisätietoja takuusta osoitteesta support.sonymobile.com. Tiedot löytyvät tärkeiden tietojen kohdasta.