Muiden valmistajien sovellukset

SmartBand 2 toimii sykemittarina kolmansien osapuolten fitness-sovellusten kanssa.

Yhdistäminen kolmansien osapuolten sovelluksiin

Note

Isäntäsovellus katkaisee yhteyden tilapäisesti, kun määrität kolmansien osapuolten sovelluksia. Varmista, että asennuksen aikana ei ole yhdistettynä mitään aiemmin asennettuja kolmansien osapuolten sovelluksia.

1. Etsi SmartBand 2 > Icn sony key menu > Asetukset -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.
    2. Napauta vaihtoehtoja Muiden valmistajien sovellukset ja OK. SmartBand 2 on muutaman minuutin kuluttua muiden sovellusten käytettävissä.
    3. Hylkää viesti napauttamalla vaihtoehtoa OK, SELVÄ.

Tip

Voit lopettaa yhteydenmuodostuksen napauttamalla vaihtoehtoa Peruuta.