Älykkäät herätykset

Arrow left SmartBand 2 – tuen yleiskatsaus

SmartBand 2 -sovellus sisältää mahdollisuuden määrittää laitteeseesi yksi tai useampi älykäs herätys. Älykäs herätys herättää sinut parhaana aikana unirytmisi mukaan. Herätyksen illmoitustapa on värinähälytys. Kun olet määrittänyt aikavälin, jonka aikana haluat herätystoiminnon herättävän sinut, SmartBand 2 -laitteesi havaitsee, kun olet saavuttanut kevyen unen vaiheen (syvän unen vaiheen jälkeen), ja herättää sinut sitten.

Jos esimerkiksi asetat älykkään herätyksen aikavälille 6.30–7.00, toiminto herättää sinut jonakin aikana välillä 6.30–7.00, kun olet saavuttanut kevyen unen vaiheen. Jos et saavuta kevyen unen vaihetta tällä aikavälillä, älykäs herätys herättää sinut kello 7.00.

Note

Jos haluat lisätä tai poistaa älykkään herätyksen tai muuttaa herätystä, SmartBand 2 -laitteesi on oltava yhdistettynä Android™-laitteeseen.

Älykkään herätyksen lisääminen

1. Etsi SmartBand 2 > Icn sony key menu > Asetukset -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.
    2. Napauta Älykäs herätys ja napauta sitten Icn sony and homescreen add pane.
    3. Napauta Aika, valitse haluamasi herätyksen tunti- ja minuuttilukemat ja napauta sitten OK.
    4. Voit muuttaa ajanjaksoa napauttamalla kohdan Herätysaika vieressä olevia plus- ja miinuskuvakkeita.
    5. Napauta Toista, merkitse päivät, joina haluat herätyksen toistuvan, ja napauta sitten ToistaOK.
    6. Kun olet valmis, napauta TALLENNA.

Olemassa olevan älykkään herätyksen muokkaaminen

1. Etsi SmartBand 2 > Icn sony key menu > Asetukset -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.
    2. Napauta Älykäs herätys ja napauta sitten muokattavaa hälytystä.
    3. Muokkaa asetuksia haluamallasi tavalla.
    4. Kun olet valmis, napauta TALLENNA.

Älykkään herätyksen poistaminen

1. Etsi SmartBand 2 > Icn sony key menu > Asetukset -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.
    2. Napauta Älykäs herätys ja napauta sitten poistettavaa hälytystä.
    3. Napauta POISTA.

Älykkään herätyksen ottaminen käyttöön

1. Etsi SmartBand 2 > Icn sony key menu > Asetukset -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.
    2. Napauta Älykäs herätys.
    3. Vedä sen hälytyksen liukusäädintä, jonka haluat ottaa käyttöön.

SmartBand 2 -laitteen älykkään värinäherätyksen torkuttaminen

• Paina virtanäppäintä lyhyesti.

SmartBand 2 -laitteen älykkään värinäherätyksen sammuttaminen

• Paina virtanäppäintä jonkin aikaa, kunnes SmartBand 2 -laitteesi kerran lyhyesti.

Pieni värinä -toiminnon ottaminen käyttöön

• Vedä Pieni värinä -liukusäädin on-asentoon.