SmartBand 2 -laitteen asetusten palauttaminen

Arrow left SmartBand 2 – tuen yleiskatsaus

Palauta SmartBand 2-laitteesi asetukset, jos se toimii odottamattomalla tavalla tai haluat yhdistää sen uuteen laitteeseen.

Oletusasetusten palauttaminen

1. Käynnistä SmartBand 2, avaa puhelimen SmartBand 2 -sovellus, napauta asetuskuvaketta ja valitse Unohda SmartBand 2.
    2. Valitse Puhelimen asetukset > Sovellukset >SmartBand 2 > Tallennus > Tyhjennä tiedot ja tyhjennä isäntäsovellustiedot. Voit myös poistaa SmartBand 2 -sovelluksen.
    3. Sammuta SmartBand 2.
    4. Pidä virtapainiketta painettuna vähintään 10 sekuntia.

SmartBand 2 -laitteen laiteparin poistaminen

1. Etsi SmartBand 2 > Icn sony key menu > Unohda SmartBand -vaihtoehto Android™-laitteesi sovellusten päänäytössä ja napauta sitä.
    2. Vahvista napauttamalla OK.

Tip

Voit poistaa SmartBand 2 -laiteparin myös Android™-laitteen Bluetooth®-asetuksista.