SmartBand 2 -laitteen yhdistäminen uudelleen

Arrow left SmartBand 2 – tuen yleiskatsaus

Kun SmartBand 2 -laitteesi yhteys katkeaa (esimerkiksi yhdistetyn Android™-laitteen siirtyessä kantaman ulkopuolelle) SmartBand 2 -laitteesi värisee kolmesti ja yrittää automaattisesti muodostaa yhteyden uudelleen, jos Bluetooth® on käytössä. Jos automaattinen yhteyden uudelleenmuodostus epäonnistuu, voit pakottaa laitteen yrittämään yhteyden muodostamista uudelleen painamalla virtanäppäintä tai voit yhdistää laitteet NFC-toiminnon avulla.

SmartBand 2 -laitteen pakottaminen muodostamaan yhteys uudelleen

• Paina virtanäppäintä lyhyesti.

SmartBand 2 -yhteyden muodostaminen uudelleen NFC:n avulla

1. Android™-laite: Varmista, että NFC-toiminto on käytössä ja että näyttö on aktiivinen ja lukitsematta.
    2. Aseta Android™-laite SmartBand 2-laitteesi päälle siten, että laitteiden NFC-tunnistusalueet koskevat toisiaan.

Note

SmartBand 2 -sovellus avautuu automaattisesti, kun SmartBand 2 muodostaa yhteyden Android™-laitteeseesi NFC:n avulla.