Kuuluvuusalueen ulkopuolella -hälytysilmoitukset

Arrow left SmartBand 2 – tuen yleiskatsaus

Ottamalla kuuluvuusalueen ulkopuolella -hälytysilmoitustoiminnon käyttöön voit saada ilmoituksen, kun siirryt liian kauas Android™-laitteestasi. Tällöin SmartBand 2 ilmoittaa kolmella lyhyellä värähdyksellä, kun SmartBand 2 -laitteen ja yhdistetyn Android™-laitteen välinen etäisyys kasvaa liian suureksi ja aiheuttaa yhteyden katkeamisen. Tämä toiminto on oletusarvoisesti pois käytöstä.

Kuuluvuusalueen ulkopuolella -hälytysilmoitustoiminnon ottaminen käyttöön

1. Etsi SmartBand 2 > Icn sony key menu > Asetukset -vaihtoehto Android™-laitteesi pääsovellusnäytössä ja napauta sitä.
    2. Napauta Ilmoitukset ja vedä sitten kohdan Alueen ulkop. -hälytys liukusäädin päälle.