SmartBand 2 -laitteen käytön valmistelu

Arrow left SmartBand 2 – tuen yleiskatsaus

SmartBand 2 -laitteesi oikea toiminta edellyttää, että Android™-laitteessa on SmartBand 2 -sovellus (uusin versio) asennettuna ja että muodostat sitten laitteesta ja Android™-laitteestasi laiteparin. Sinun on asennettava myös Lifelog-sovellus, jonka lisäämien ominaisuuksien ja toimintojen avulla voit esimerkiksi nähdä tavallista yksityiskohtaisempia tietoja päivittäisestä toiminnastasi.

SmartBand 2 voidaan määrittää käyttämällä joko NFC-tekniikkaa, jolloin laiteparin ja yhteyden muodostus sekä määritystoimet alkavat automaattisesti, tai manuaalista Bluetooth®-määritystä.

SmartBand 2 -sovellus sisältää ohjatun asennustoiminnon, joka opastaa sinua SmartBand 2 -laitteen ensimmäisessä käyttöönotossa.

Note

Kaikki SmartBand 2 -laitteen toiminnan edellyttämät sovellukset ovat saatavissa Google Play™ -palvelusta.

SmartBand 2 -laitteen asetusten määrittäminen NFC-toiminnolla

Ill sony 15accet nfc pairing
    1. Varmista, että SmartBand 2 on ladattu täyteen.
    2. Android™-laite: Varmista, että NFC-toiminto on käytössä ja että näyttö on aktiivinen ja lukitsematta.
    3. Aseta Android™-laite SmartBand 2 -laitteesi päälle siten, että laitteiden NFC-alueet koskevat toisiaan, ja asenna sitten SmartBand 2 -sovellus ja Lifelog-sovellus noudattamalla Android™-laitteessa näkyviä ohjeita. Icn sony ellis connected näkyy lyhyesti tilarivillä ja pysyvästi ilmoituspaneelissa, kun yhteys SmartBand 2 -laitteen kanssa on aktiivinen.

Note

Kun SmartBand 2 käynnistetään ensimmäisen kerran eikä SmartBand 2 -laitetta ole aiemmin määritetty laitepariksi laitteesi kanssa, SmartBand 2 siirtyy automaattisesti laiteparin muodostustilaan. Jos SmartBand 2 on päällä ja se on määritetty laitepariksi aiemmin, se yrittää muodostaa yhteyden laitteeseen, jonka kanssa se on viimeksi määritetty laitepariksi. SmartBand 2 muistaa vain yhden laiteparimäärityksen kerrallaan.

Tip

Voit määrittää SmartBand 2 -laitteesi asetukset NFC-toiminnolla, vaikka SmartBand 2 -laite olisi kytkettynä pois. SmartBand 2 käynnistyy, kun sitä kosketetaan NFC-tunnistusalueella. Jos SmartBand 2 -laitteen ja Android™-laitteiden välisen laiteparin muodostuksessa NFC-toiminnon avulla ilmenee ongelmia, yritä muodostaa yhteys manuaalisesti Bluetooth®-yhteyden avulla. Ilmoituspaneeli, SmartBand 2 -sovellus ja Lifelog-sovellus voidaan avata nopeasti vetämällä tilariviä alas.

SmartBand 2 -laitteen asetusten määrittäminen Bluetooth®-toiminnolla

1. Varmista, että SmartBand 2 on ladattu täyteen.
    2. Android™-laite: Varmista, että SmartBand 2 -sovellus on asennettu tai päivitetty uusimpaan versioon.
    3. Kytke SmartBand 2 -laitteesi päälle.
    4. Android™-laite: Ota Bluetooth®-toiminto käyttöön, etsi Bluetooth®-laitteet ja valitse sitten SWR12 käytettävissä olevien laitteiden luettelosta.
    5. Android™-laite: Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Icn sony ellis connected näkyy lyhyesti tilarivillä ja pysyvästi ilmoituspaneelissa, kun yhteys SmartBand 2 -laitteen kanssa on aktiivinen.

Tip

Ilmoituspaneeli, SmartBand 2 -sovellus ja Lifelog-sovellus voidaan avata nopeasti vetämällä tilariviä alas.