Merkkivalot

SmartBand 2 -laitteen kolme merkkivaloa ilmaisevat laitteen tilan.
    Merkkivalojen toimintaSmartBand 2 -laitteen tila
    Kaikki valot syttyvät valkoisiksi yksi kerrallaan ja sammuvat sitten samanaikaisestiKäynnistäminen
    Kaikki valot syttyvät valkoisiksi samanaikaisesti ja sammuvat sitten yksi kerrallaanSammuttaminen
    Valo A vilkkuu vihreänäTehdastietojen palauttaminen / laiteohjelmiston päivittäminen
    Valo A vilkkuu sinisenäYhteyden muodostaminen Android™-laitteeseen
    Kaikki valot syttyvät sinisiksi yksi kerrallaan ja sammuvat sitten samanaikaisestiYhteys Android™-laitteeseen aktiivisena
    Kaikki valot syttyvät valkoisiksi yksi kerrallaan ja sammuvat sitten samanaikaisestiYhteyttä Android™-laitteeseen ei ole
    Kaikki valot vilkkuvat oransseina yhtäjaksoisestiSykkeen, stressitason ja palautumistilan manuaalinen mittaus käynnissä
    Kaikki valot vilkkuvat sinisinä yhtäjaksoisestiKauko-ohjain käytössä
    Kaikki valot vilkkuvat punaisina yhtäjaksoisestiAkun varaus vähissä.
    Kaikki valot vilkkuvat valkoisina yhtäjatkoisestiSaapuvat puhelut
    Merkkivalo A vilkkuu saman värisenä kuin Android™-laitteessa 5 minuutin ajanMuut ilmoitukset