account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Laitteen yleiskuvaus

    Arrow left SmartBand 2 – tuen yleiskatsaus
    Ill sony 15accet overview
    1

    Ranneke

    2

    Virtanäppäimen suojus

    3

    Virtanäppäin

    4

    Merkkivalo A

    5

    Merkkivalo B

    6

    Merkkivalo C

    7

    Päälaite

    8

    Tuuletusaukko

    9

    Sykeanturi

    10

    Micro USB -portti

    11

    NFC-tunnistusalue

    Note

    Tuuletusaukkoa ei käytetä laitteen nollaamiseen. Älä työnnä tai pakota aukkoon teräviä esineitä, sillä se voi vahingoittaa laitetta.


    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!